Hydrogen as primary energy carrier

Over ons

HYGRO: het duurzame waterstofenergiebedrijf

HYGRO biedt een schaalbare, kostencompetitieve oplossing voor groene waterstofproductie  in de ontwikkelende markt. Het is onze bewezen visie dat de synergie tussen wind- en/of zonne-energie, directe elektrolyse en pijpleidingen de opbrengst van duurzame energie kan verdubbelen, en dat tegen lagere kosten dan elektriciteit. Dit kunnen we realiseren door waterstof als primaire energiedrager door de gehele waardeketen heen te gebruiken. Zo kunnen we groene waterstof leveren, op het juiste moment, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden en tegen de laagst mogelijke kosten voor de eindgebruiker.

Onze missie

Het ontwikkelen, bouwen en uitvoeren van een duurzame en geïntegreerde logistieke keten met waterstof als primaire energiedrager.

Onze visie

De synergie tussen wind, zon, directe elektrolyse en pijpleidingen kunnen de energieopbrengst verdubbelen tegen een lagere kostprijs per eenheid energie, ten opzichte van elektriciteit. Door waterstof als primaire energiedrager door de gehele keten te hebben, geeft het ons de mogelijkheid om groene waterstof te leveren, op het juiste moment, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden en tegen de laagst mogelijke kosten voor de eindgebruiker.

Lees onze corporate story hier, over hoe wij tot deze conclusie zijn gekomen.

Blijf op de hoogte en ontvang HYGRO updates via E-mail

Aanverwante pagina's

Blijf op de hoogte en ontvang HYGRO updates via E-mail