Hydrogen as primary energy carrier

Expertise

Met onze kennis van de integrale waterstofwaardeketen weten wij precies hoe deze het beste kan worden ingericht; van bron tot eindgebruiker.

Dankzij onze inzichten en kennis van onder andere specifieke details van de componenten die in de keten te vinden zijn én hun interactie, ontwerpen wij de optimale keten voor diverse  waterstofprojecten. Wij denken als een projectontwikkelaar, waarbij we maximaal rendement realiseren dankzij het gebruik van de beste technologie en het beste systeemontwerp. Met onze expertise bieden wij betaalbare diensten en producten op maat aan. Of u nu betaalbare, groene waterstof voor uw wagenpark nodig hebt, een medeontwikkelaar voor uw wind- of zonne-energie waterstofproject zoekt, gewoon hulp nodig heeft bij uw business case, of een (klein) waterstoftankstation wilt huren, wij helpen graag. Met als resultaat dat u en uw klanten tevreden zullen zijn.

Ontwerp & aanpak 

Wilt u weten wat hoe uw optimale waardeketen eruit ziet? Hoe de verschillende componenten op elkaar inwerken, technisch en economisch? Hoe het ontwerp van uw systeem wordt geconfigureerd gegeven uw energiebehoefte of de business case? Wij stellen graag een solide business case voor u op, maken een assessment of een quick scan, net afhankelijk van uw situatie.

Co-ontwikkeling

Dankzij onze expertise en ervaring kunnen wij als mede-ontwikkelaar bij uw waterstof wind- en/of zonneparkproject optreden. Met onze kennis krijgt u het optimale ontwerp voor uw project, met de laagste levelized kosten. We helpen bij het selecteren van de meest geschikte windturbine en bij de inrichting van de optimale lay-out passend bij uw situatie. Ook brengen we een nieuw economisch model mee aan tafel, dankzij onze kennis van technische ontwikkelingen, wet- en regelgeving en hoe dit te financieren. Samenwerking en alle aspecten binnen de keten meenemen, staan hierbij centraal.

Onderhoud & beheer

Wij weten hoe elektrolyse het beste met wind- of zone-energie moet worden geïntegreerd. En hoe de groene, betaalbare waterstof op de meest kostenefficiënte manier bij de klant komt. Zodra uw project operationeel is, kunt u aan ons het dagelijks beheer en onderhoud overdragen. Door uw project te verbinden met andere waterstofprojecten in de buurt, kunnen wij u en uw klanten de laagste kostprijs en de hoogste leveringszekerheid bieden. Dit is mogelijk dankzij onze intelligente datasystemen. Deze organiseren het dagelijkse beheer van de keten door productie, distributie en verbruik continu te coördineren en te optimaliseren.

In deze korte film legt Jan Willem Langeraar - onze directeur Business Development- uit hoe wij betaalbare, groene waterstof produceren.

Blijf op de hoogte en ontvang HYGRO updates via E-mail

Aanverwante expertises

Aanverwante pagina's

Aanverwant nieuws

Blijf op de hoogte en ontvang HYGRO updates via E-mail